Topuz: ''1 sene oynamam..''
Mehmet Topuz gemileri yaktı, bonservisini alan Fenerbahçe'yi daha da zora düşürecek açıklamalar yaptı. Yıldız futbolcu; "Ne olursa olsun, 1 sene top oynamasam da Beşiktaş forması giyeceğim" dedi.. Kayserispor'dan merhamet isteyen Topuz, "Hiçbir zaman Fenerbahçe'ye imza atmayacağım" diye konuştu!
Mehmet Topuz, NTV Spor ekibinden Hakan Gündoğar’a yaptığı özel açıklamada, "Ben Beşiktaş formasını çok giymek istiyorum, İnönü Stadı'nda Beşiktaş taraftarının önüne çıkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Hiçbir zaman Fenerbahçe'ye imza atmayacağım. 10 senemi verdiğim Kayserispor’un bana biraz olsun merhamet göstereceğine inanıyorum, beni Beşiktaş’a vereceğini biliyorum; kendilerinden yardım istiyorum. Başkanımız Recep Mamur ve menajer Süleyman Hurma’nın bana yardım edeceklerini biliyorum. Çünkü ben Beşiktaşlıyım ve verilmiş sözüm, atmış olduğum imza var" dedi.
Topuz, "Ne olursa olsun 1 sene top oynamasam da Beşiktaş forması giyeceğim. Ocak ayında da olsa ben Beşiktaş’ın formasını giymek istiyorum. Beşiktaş taraftarının da beni sahada görmek için çok sabırsızlandığını biliyorum ama ben onlardan daha sabırsızım. Beşiktaş taraftarının önüne çıkacağım günü iple
çekiyorum" şeklinde konuştu
GÖNLÜ KARTAL, RENGİ FENER!
Mehmet Topuz transferinde çarpıcı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor! Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı yıldız oyuncu için devrede olan Fenerbahçe, rakibinin çalımına karşılık verdi! Sarı lacivertliler, yıldız oyuncunun bonservisi için Kayserispor'la anlaşmaya vardı!
Fenerbahçe, Beşiktaş'ın Mehmet Topuz'la anlaşarak attığı çalıma cevap verdi!
Sarı lacivertliler, Kayserispor'la yıldız oyuncunun bonservisi için anlaşmaya avrdı. Topuz için 5 milyon Euro ve Gökhan Emreciksin'in verileceği öğrenildi.
Bu gelişme Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden de doğrulandı. yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
Kulübümüz, Kayserispor ile Mehmet Topuz'un transferi konusunda anlaşmaya varmıştır. Bu transfer kapsamında Fenerbahçe Spor Kulübü bir oyuncusunu Kayserispor'a verecektir.
-"MEHMET'İ FENERBAHÇE'YE VERDİK"-
Kayserispor Genel menajeri Süleyman Hurma, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Fenerbahçe'den, Mehmet Topuz'un karşılığında Gökhan Emerciksin'i alacaklarını ifade ederek, Topuz'un bonservisinin Fenerbahçe'ye verildiğini kaydetti.
Mehmet Topuz'un Beşiktaş'a transfer olmak istediği yönünde açıklamalar yaptığını hatırlatan Hurma, ''Bundan sonra Mehmet Topuz'un hangi takımda oynayacağı Fenerbahçe ile bu futbolcu arasındadır. Fenerbahçe isterse oyuncusunu başka takıma satabilir. Mehmet Topuz'un bonservisi Fenerbahçe'nin elindedir'' dedi.
-"MEHMET TOPUZ'U İSTEYEN FENERBAHÇE İLE GÖRÜŞÜR"-
Hurma, 'Mehmet Topuz Fenerbahçe'de oynamak istemezse ne olacak?' sorusuna ise "Oyuncu hür iradesi ile hareket edecektir. Ekonomik haklarını devretmiş durumdayız. Onu isteyen kulüpler Fenerbahçe ile anlaşabilirler."
Mehmet Topuz'un transferi karşılığında Fenerbahçe'den ne kadar ücret alacakları sorusunu ise Hurma, ''Basında 5 milyon avro gibi rakamlar telaffuz ediliyor. Ama rakam söylemek istemiyoruz'' diye yanıtladı.
Mehmet Topuz "Benim tavrım bellidir; Beşiktaşlıyım, Beşiktaş forması giymek istiyorum" demiş, Beşiktaş Kulübü de Mehmet Topuz için görüşmelerin başladığını ve konunun Borsa'ya bildirildiğini duyurmuştu.
Kayseri Yolspor takımında amatör olarak başladığı futbol hayatında Kayseri Erciyesspor'da profesyonel olan Mehmet Topuz, 2004 yılında Kayserispor'a transfer edilmişti.
26 yaşındaki başarılı oyuncunun Kayserispor ile 31 Mayıs 2010'a kadar sözleşmesi bulunuyordu.
-"HAYIRLI OLSUN"-
Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili açıklamada bulunan Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, Mehmet Topuz'un Türk futbolunun son dönemlerde yetiştirdiği en önemli futbolculardan birisi olduğunu söyleyerek, "Mehmet Topuz, kulübümüze çok değerli hizmetler vermiştir. Transfer dönemlerinde kendisiyle ilgili birçok spekülasyonlar oldu. Bugüne kadar kendisine gelen bütün tekliflere kapımızın kapalı olduğunu belirtmiştik. Yalnız bu sene kendisi gitmek isterse ve ciddi bir talep gelmesi durumunda görüşebileceğimizi bildirmiştik. Bu konuda kulübümüze en ciddi teklif Fenerbahçe'den geldi. Bugün de Fenerbahçe ile anlaşmaya vardık. Bu anlaşmanın hem Kayserispor'a hem Fenerbahçe'ye hem de Mehmet Topuz'a hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Mehmet Topuz'un her kulübün kadrosunda görmek istediği bir futbolcu olduğunu kaydeden Ortaköylüoğlu, "Böyle futbolcuların önemli talipleri oluyor. Bize gelen en ciddi teklif Fenerbahçe'den geldi. Bugün de Fenerbahçe ile görüşmelerimiz oldu. Fenerbahçe ile belirli miktar para ve bir futbolcu karşılığında anlaşmaya vardık ve bu transfer sonuçlandı" diye konuştu
KAYNAK:AJANSSPOR