SuPercafe!!
giriş yaptınız
SuPercafe!!
giriş yaptınız
SuPercafe!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
SuPercafe!!

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Zurita ve Ivan ile devam!

YazarMesaj
RaPP£R
Bu Kez Pek Bi AFiLLi YaLNızLıK...
Bu Kez Pek Bi AFiLLi YaLNızLıK...
RaPP£R

Zurita ve Ivan ile devam! Empty
MesajKonu: Zurita ve Ivan ile devam!   Zurita ve Ivan ile devam! EmptyC.tesi Haz. 06, 2009 1:10 pm

Gaziantepspor, yetenekli futbolcusu İvan ile 3 yıl Zurita ile 2 yıl sözleşmesini uzattı. İki futbolcu da takımda kaldıkları için mutlu olduklarını dile getirdi..

Gaziantepspor'un yetenekli futbolcusu İvan 3 yıl daha Gaziantepspor forması giyecek. Takımdaki arkadaşlığın ve ortamın çok iyi olduunu söyleyen İvan, "Burada herşey güzel bu nedenle sözleşmemi yeniledim" dedi.

Ailesiyle birlikte burada çok mutlu olduklarını ifade eden ivan, “Eşim de burada olmaktan mutlu. Mutlu oldugumuz yerde de kalmayı kim istemez. Şimdi yeni sezonu düşünmeye başladık. Önümüzdeki sene çok iyi bir takım olacagımızdan eminim” diye konuştu.

Gaziantepspor'un Arjantinli futbolcusu Zurita sözleşmesini 2 yıl daha uzattı. Sezon başından beri gösterdiği performansla herkesin takdirini kazanan Zurita kırmızı-siyahlı takımla sözleşmesini uzatması memnunluk yarattı. Başarılı futbolcunun kırmızı siyahlı takımda mutlu olduğunu söylediği ve uzun yıllar formayı giymeyi istediği belirtildi.

Orta sahada önemli görevler üstlenen, taraftarların v eteknik heyetin beğenisini kazanan Zurita için devreye Başkan İbrahim Kızıl girdi ve sözleşmesini uzatması istendi. Gaziantep'i ve Gaziantepspor'u çok sevdiğini her fırsatta yineleyen Zurita,ise "Uzun yıllardır burdayım ve gerçekten Gaziantep'i çok seviyorum. Bu nedenle sözleşmemi 2 yıl daha uzattım.Burası benim memleketim sayılır" diye konuştu.

YENİ SEZONDA DAHA İYİ OLACAGIM
Gaziantepspor’un önümüzdeki sezon çok daha iyi işler yapacagını söyleyen Zurita, “Kadromuz oldukça iyi. Önümüzdeki sezon çok daha iyi yerlere gelecegimizden kimsenin şüphesi olmasın. Ben de yeni sezonda bu seneki performansımdan daha yüksek seviyelere çıkaracagım. Takımıza çok daha iyi katkılar saglayarak iyi yerlere gelmesini saglayacagız” diye konuştu.
https://supercafe.yetkinforum.com

1 sayfadaki 1 sayfası