SuPercafe!!
giriş yaptınız
SuPercafe!!
giriş yaptınız
SuPercafe!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
SuPercafe!!

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Trabzonda AYBABA DEPREMİ

YazarMesaj
RaPP£R
Bu Kez Pek Bi AFiLLi YaLNızLıK...
Bu Kez Pek Bi AFiLLi YaLNızLıK...
RaPP£R

Trabzonda AYBABA DEPREMİ Empty
MesajKonu: Trabzonda AYBABA DEPREMİ   Trabzonda AYBABA DEPREMİ EmptyPaz Haz. 07, 2009 2:56 pm

AYBABA DEPREMİ

Başkan Sadri Şener teknik direktör olarak Samet Aybaba ile anlaşınca camia karıştı. Sert tepkiler nedeniyle Aybaba'dan vazgeçen başkan Şener, "Artık yokum, olağanüstü kongreye gidiyoruz" dedi.

Büyük kaos

Tecrübeli teknik adam ile anlaşan Sadri Şener sert eleştiriler alınca Aybaba işi yattı. Başkan da rest çekti: Hocayı bulup bırakacağım.

Trabzonspor, 2002-2004'te bordo- mavili kulüpte görev yapan ve ilk yılında Türkiye Kupası kazandıran teknik direktör Samet Aybaba ile prensipte anlaşınca camiada kıyamet koptu. Başkan Sadri Şener'e sert eleştiriler yönetilmeye başlandı. Yönetimde de bu konuda çatlaklar oluşunca Şener, Aybaba'dan vazgeçmek zorunda kaldı. Buna çok sinirlenen başkan olağaüstü kongre kararı aldı ve rest çekti: "Hocayı bulup bırakacağım."

HİÇ HAK ETMEDİM

Başkan şu açıklamayı yaptı: "Yerli, yabancı teknik adamlarla görüştük. Samet hocayı aldığımız anda hiç hak etmediğimiz eleştiriler oldu. Diğerleri eleştirebilir ama benim yöneticim yapamaz. Bana bunun için mesaj çekemez. Bu kulüp futbolculara çok ciddi ödemeler yaparken 'nereden buldun?' diye soran yok ama bu işlerde öylesine meraklı ki herkes, bilen, bilmeyen. Olağanüstü kongre kararı aldım, bunu da Hacısalihoğlu'na söyledim. Ben devam eder miyim etmez miyim bilmiyorum."
https://supercafe.yetkinforum.com

Trabzonda AYBABA DEPREMİ
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 1999 depremi belirtileri
» 17 AĞUSTOS 1999 DEPREMİ VE GİZLENEN GERÇEKLER