SuPercafe!!
giriş yaptınız
SuPercafe!!
giriş yaptınız
SuPercafe!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
SuPercafe!!

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Diego Juve de..

YazarMesaj
RaPP£R
Bu Kez Pek Bi AFiLLi YaLNızLıK...
Bu Kez Pek Bi AFiLLi YaLNızLıK...
RaPP£R

Diego Juve de.. Empty
MesajKonu: Diego Juve de..   Diego Juve de.. EmptyPaz Haz. 07, 2009 2:58 pm

DIEGO JUVENTUS'TA

Geldi, gelecek, gelmeyecek derken Diego transferinde son somut adım atıldı. Torino'da bulunan Brezilyalı oyuncu siyah-beyazlı kulüple beş yıllık sözleşme imzaladı ve Werder Bremen'le çıkacağı son maç için Almanya'ya geri döndü.

Bu sezonun en çok konuşulan transferi Diego'da sonunda finale gelindi. Juventus'un resmi internet sitesinden Brezilyalı oyuncunun resmen Juventus'lu olduğu ve beş yıllık sözleşmeye imza attığı belirtildi.

Dün Torino'ya gelerek sağlık kontrolünden geçen Diego, sözleşmeyi imzaladıktana sonra Cumartesi günü Werder Bremen'in Leverkusen'le oynayacağı Almanya Kupası Finali için Almanya'ya döndü.

Dönmeden önce Brezilyalı yıldız transferiyle ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu: "Çocukluğumdan beri hayalini kurduğum bir takımda oynayacağım için çok mutluyum. Portekiz Ligi ve Bundesliga'dan sonra kendimi bir üst seviyedeki bir ligde deneyeceğim için şanslıyım. Kariyerimde büyük bir adım attığımı hissediyorum ve Juventus'la beraber büyük işler başaracağız. Ancak şimdi sadece cumartesi günü oynayacağımız kupa finaline odaklanmak istiyorum. Werder Bremen taraftarlarına en iyi şekilde veda etmeliyim."

Bu transfer için Juventus, Werder Bremen'e üç taksitle 24.5 milyon Euro ödeyecek.
https://supercafe.yetkinforum.com

Diego Juve de..
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Juve Ferrara'ya emanet!